Inspiration Monday

inspiration-monday_2016_wk40
Zijn jullie allemaal weer klaar voor een nieuwe week? I sure know I am, want ik heb een hoop te doen. Zo is morgen een bijzondere dag (waarom, dat zie je morgen wel) en ik heb veel leuke projecten liggen die niet kunnen wachten tot ik ze oppak. De productfotografie van mijn nieuwe emblemen bijvoorbeeld. Ik ga dus gauw aan de slag, maar eerst is het tijd voor een splinternieuwe Inspiration Monday om ook jouw week op weg te helpen. Wat staat jou allemaal te wachten? Laat het me weten in de comments.

Bronnen: 1. Alpaca (door Lars Veldkamp) | 2. Tuin (door Samuel Zeller) | 3. Weg | 4. Warme chocolademelk (door Ruth Black) | 5. Bladeren

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!