Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk12

Ik heb het vorige week zó druk gehad met werken dat ik er niet aan toe gekomen ben om te bloggen (ja, technisch gezien is bloggen ook ‘werk’, maar ik had andere dingen te doen die net even iets belangrijker waren). Ik schaam me diep. Hoewel ik een belachelijke hoeveelheid werk-uren achter de rug heb de afgelopen weken was het gelukkig niet allemaal ‘all work and no play’. Vorige week heb ik lekker een dag ge-kringloop-winkeld (is dat een woord?) en van het heerlijke weer genoten! Dit lente-weer doet me verlangen naar roadtrips, ijsjes eten en plezier maken (ik heb de roadtrip of a lifetime in het verschiet liggen deze zomer, waarover later meer). Met deze gedachte stelde ik de ‘Inspiration Monday’ van deze week samen. Enjoy!

I’ve been so busy working this past week, that I didn’t get around to blogging at all (yes, technically blogging is ‘work’ too, but I had other things on my plate that were more important). Shame on me. Although I made a ridiculous amount of work-hours these past weeks, it’s (luckily!) not all work and no play. Last week I spent a day thrift-shopping for some new illustration-props an enjoying the wonderful weather (last week, spring was on in full swing over here). The spring-weather makes me long for road-tripping, eating ice cream and well, having fun. (I’ve got the road-trip of a lifetime coming up this summer, which I will tell you about later). With this thought in mind, I assembled this week’d ‘Inspiration Monday’. Enjoy!

Sources: 1, 2, 3, 4, 5.