Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2016_wk27
De laatste Inspiration Monday is alweer van drie weken geleden. Ik hoef niet nogmaals uit te leggen waar dat door komt, want dat hebben jullie vorige week al uitgebreid kunnen lezen hier op de blog. Daarom is het hoog tijd voor een frisse dosis zomerse inspiratie. Als we de weermannen mogen geloven gaat het nu toch eindelijk een beetje zomer worden en wellicht kan deze Inspiration Monday het universum daar een handje bij helpen. Duimen jullie mee?

Bronnen: 1. Marshmallows (door Sara Morris) | 2. Kantine (door Mocoloco) | 3. Limonade (door Clare Nicolson) | 4. Roadtrip (door Bryan Castaneda) | 5. Parasol

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!