Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2016_wk23
Alweer een week voorbij! Zou het dan deze week een beetje meer zomers weer worden? Ik mag het hopen, want als die grijze bedoeling nog lang aanhoudt ga ik linea recta mijn winterdip in en daar heb ik dus echt geen behoefte aan. Over winterdip gesproken: morgen verschijnt er weer een gastblog voor Team Confetti die die mogelijke depressie als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Dan heb je alvast iets om naar uit te kijken. Ik ga weer aan de slag want er is een hoop te doen in zowel het nieuwe huis als op het gebied van mijn werk. Wat ga jij deze week allemaal doen?

Bronnen: 1. Steen | 2. Landschap (door Oh Marie!) | 3. Stippen (door Amanda Kusai) | 4. Gang | 5. Structuur

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!