Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2016_wk21
Het is weer maandag! De weken vliegen voorbij, niet normaal. Ik kan bijna niet geloven dat het over een aantal weken weer zomer is. Nu hopen dat het weer ook een beetje wil meewerken. Ik maak me op voor mijn laatste week als 28-jarige. Zo vlak voor mijn verjaardag neem ik altijd even een momentje om te evalueren en vooruit te kijken. Maar niet al te zwaar hoor; ik ga ook gewoon weer aan het werk deze week. Maar niet voordat jullie je gebruikelijke dosis inspiratie weer hebben gehad. Enjoy!

Bronnen: 1. Puppy | 2. Verf | 3. Vetplantjes | 4. Macarons | 5. Schaduw

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!