Inspiration Monday

Inspiration-Monday_2016_wk16
Ik denk dat ik veilig kan zeggen dat Koning Winter ons land weer verlaten heeft. De nachtvorst is (zo goed als) verdwenen en de dikste winterjassen kunnen weer even ver weg opgeborgen worden. De sneeuwmannen zijn definitief gesmolten en het tortelduif-seizoen komt er weer aan. Daarom heb ik deze week een Inspiration Monday voor jullie die helemaal in het teken staat van het afscheid van de winter en de verwelkoming van de lente en zomer. Ik kan niet wachten. Wat ga jij deze week allemaal doen? Laat het me weten in de comments.

Bronnen: 1. Zonlicht | 2. Sneeuwman marshmallows | 3. Berg | 4. Duifjes | 5. Huis

Ik heb mijn best gedaan om de oorspronkelijke bronnen van de gebruikte afbeeldingen te vinden, maar van sommige afbeeldingen kon ik deze niet meer achterhalen. Als ik ergens een fout heb gemaakt of als jij de oorspronkelijke bron van bepaalde afbeeldingen wel kent, laat het me dan weten zodat ik de link kan aanpassen. Dank je wel!