Inspiration Monday

Inspiration Monday_wk11

De afgelopen weken zaten propvol met leuke projecten waar ik helaas nog niks over kan zeggen. Het feit dat ik vandaag weer mag beginnen aan een nieuwe week zorgt ervoor dat ik weer even stil sta bij hoe goed ik het heb; ik sta elke ochtend op wetend dat ik mijn dag zal vullen met wat ik het liefste doe. En terwijl ik weer in een week duik met alleen maar leuke dingen, hoop ik dat die van jullie even goed wordt als die van mij.
Hier is je wekelijkse dosis inspiratie om je week mee te beginnen.

These past few weeks have been cram-full of exciting projects I can’t talk about yet (unfortunately). Starting yet another week makes me realize how blessed I am to get up every morning and know that I will be spending my day doing what I love most. As I’m diving yet again in a week that’s filled with awesome things, I hope yours will be just as good.
Here’s your weekly dose of inspiration to start off your week with.

Sources: 1, 2, 3, 4, 5.