In Fashionista Magazine!

FashionistaMagazine_2017_1Fashionista Magazine weidt deze maand een gehele shopping-pagina aan items met lama’s en hoe leuk is het dat een paar van mijn items daar niet op mogen ontbreken? Een tijdje geleden werd ik benaderd door Fashionista Magazine met de vraag of ze foto’s van mijn lama tattoo¬†en lama carousel prent mochten plaatsen in hun april nummer. Maar natuurlijk!

FashionistaMagazine_2017_2

FashionistaMagazine_2017_3

 

Hoewel het niet de beste feature ooit is (van de tattoo is alleen de verpakking afgebeeld en mijn naamsvermelding is bij de prent verwisseld met die van Paperchase) is het altijd leuk om op deze manier in het zonnetje gezet te worden. Het blijft gek en bijzonder om mijn eigen producten terug te zien in een tijdschrift. Dank je wel Fashionista Magazine!

FashionistaMagazine_2017_4