Illustraties voor HEMA!

HEMAhalloween2017_VleermuisPompoen_Styling_1_BLOGVandaag mag ik ein-de-lijk vertellen over een project dat ik vorig jaar december al heb afgerond en waar dan nu (bija een jaar later) de resultaten van te zien zijn. Het voelt soms nog steeds te bizar om deze woorden uit te spreken, maar ik ga het toch doen: ik mocht de illustraties voor de Halloween collectie van HEMA maken!

HEMAhalloween2017_VleermuisPompoen_Styling_2_BLOG

HEMAhalloween2017_Pompoen_Styling_1_BLOG

 

Een project als dit stond al tijden op mijn werk-bucketlist en het is zo tof om daar eens wat van af te kunnen strepen. Halloween stijgt heel snel in mijn lijstje van favoriete feestdagen en ik vond het dan ook een super tof onderwerp om mee aan de slag te gaan.

HEMAhalloween2017_Vleermuis_Styling_1_BLOG

HEMAhalloween2017_Vleermuis_Overview_BLOG

 

Wat vooral bizar is, is hoe snel je ‘vergeet’ hoe je eigen werk er ook alweer uit zag als je het al zo lang niet meer hebt gezien (ik had natuurlijk de illustraties wel op mijn computer staan, maar daar ga je niet iedere dag uitgebreid naar zitten kijken). Des te leuker dus om ze te zien shinen op een heleboel leuke producten!

HEMAhalloween2017_Pompoen_Overview_1_BLOG

HEMAhalloween2017_BakjeVleermuis_Styling_1_BLOG

 

De productvormgeving is gedaan door HEMA zelf en de hele collectie ziet er (zoals we van HEMA gewend zijn) fantastisch uit. Ik kan niet wachten om een leuk Halloween feestje te organiseren met deze items.

HEMAhalloween2017_BakjePompoen_Styling_1_BLOG

HEMAhalloween2017_Prikkers_Styling_1_BLOG

 

Ik ben zo blij dat ik de kans heb gekregen om een opdracht als deze te mogen doen. Ik steek dan ook niet onder stoelen of banken dat ik best wel trots ben. Een willekeurige HEMA binnenlopen (één van mijn all time favoriete winkels) en een display zien vol producten met illustraties die ik heb gemaakt is een gevoel dat ik simpelweg niet kan omschrijven. Maar ook een mooie reminder dat hard werken dus écht loont.

HEMAhalloween2017_Rietjes_Overview_1_BLOG

HEMAhalloween2017_SpookyChips_1_BLOG

HEMAhalloween2017_SpookyMarshmallows_1_BLOG

 

De Halloween collectie van HEMA ligt nu in de winkels en je kunt de (meeste) items bestellen in de online shop van HEMA.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!