Guestblog for Applepiepieces #2: My favorite

Het is tijd voor de tweede gast-blog voor Applepiepieces!
It’s time for the second guest-blog for Applepiepieces!

Deze week ga ik jullie vertellen (en vooral veel laten zien) over mijn favoriete Applepiepieces-item uit de zomercollectie; de Treasure Island oorbellen.

De naam zegt alles; ik zie Jack Sparrow op een verlaten eiland (Johnny Depp, anyone?) knielend naast een schatkist vol… Rum? Parels? Juwelen? Tropische apen? You name it! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik verlang naar hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee en het geluid van de golven als ik deze oorbellen zie.

This week I will be telling about (and showing you) my favorite Applepiepieces-item from the summercollection: the Treasure Island earrings.

It’s all in the name: I’m envisioning a deserted island with Jack Sparrow (Johnny Depp, anyone?) kneeling beside a treasure chest full of… Rum? Pearls? Jewels? Tropical monkeys? You name it! I don’t know about you, but at the sight of these earrings, I long for white beaches, blue oceans and the sound of waves.

1

2

3

Tussen de Treasure Islands en mij was het eigenlijk liefde op het eerste gezicht. Ik ben zelf niet iemand die graag ‘statement pieces’ draagt, maar hey: ik ben en blijf een vrouw en dat wil ik zo nu en dan ook wel eens laten zien. De Treasure Island oorbellen zijn subtiel met een ‘pop of glam’ en wat mij betreft dus ideaal voor de wat ingetogener sieraden drager zoals ik.

It was love at first sight between me and my treasure Islands. I’m not the kind of gal to wear big statement pieces, but hey; I’m a woman and sometimes I like to show that off. These earrings are subtle with a ‘pop of glam’ and , if I may say so, very right for the more subtle jewelry type.

4

5

6

Je vindt de Treasure Island oorbellen hier.
You can find the Treasure Island earrings here.