Giveaway with Anouck Plume!

Giveaway_anouckplume

Ik haal inspiratie uit veel verschillende dingen in het leven en één daarvan is het lezen van blogs. Zo lees ik al een tijdje met plezier het blog van Anouck Plume. Het staat vol met leuke inspiratie en mooie foto’s van wat haar leven bijzonder maakt en ik kan met trots vertellen dat ik samen met haar een giveaway van mijn spulletjes organiseer. Je kunt meedoen via de blog van Anouck en als je dat doet maak je kans op een stationary-pakket van mij. Jippie! Dus ga gauw meedoen! Je kunt deelnemen tot en met volgende week zondag . Succes!

For me, inspiration comes from many things in life. Some of these things are blogs. I’ve been reading ‘Anouck Plume’s’ blog for a while now. It’s full of inspirational images and articles about everything that makes (her) life special (it’s in Dutch only, sorry international fans). I can now announce that Anouck and I are organizing a giveaway of my items. Yay! We’re giving away a stationary set containing postcards, a sticker, buttons and a temporary tattoo. Unfortunately this giveaway is open to readers from The Netherlands only, but if you wish to take a closer look at my items, you can always visit my Etsy shop.