Feestmaand: Mijn ‘business wishlist’

Business-wishlist
Let’s face it: als rasechte workaholic kan ik eigenlijk altijd alleen maar dingen voor op mijn verlanglijstje bedenken die iets te maken hebben met mijn werk. Nieuwe kleurpotloden, camera straps of simpelweg een waardebon van een drukkerij voor het laten drukken van een nieuwe ansichtkaart. Als ik heel eerlijk ben, dan geef ik mijn geld het liefste uit aan iets dat ik kan gebruiken voor ‘de business’. Wanneer ik dus een verlanglijstje mag samenstellen voor mijn verjaardag, dan is dat eigenlijk niet anders. Vandaag deel ik in het kader van mijn ‘upcoming’ verjaardag mijn ‘business wishlist’ met jullie.

1. Awesome etuitje voor kleine prulletjes (believe me: ik barst van de prullen) van esthersandler (via Etsy).
2. Marmer-gummen van HAY (via Omstebeurt).
3. Deze BRILJANTE foto voor aan de muur op mijn werkplek van Gray Malin.
4. Een donut vloerkleed. Ja, een donut vloerkleed ja. Ik spotte deze via de instagram feed van Jimmy Cricket. Vooralsnog niet te koop maar reken maar dat deze op mijn wishlist staat!
5. Wax zegels. Ik heb er een zwak voor. Deze met aardbei van BacktoZero (via Etsy) is natuurlijk ‘adorable’, maar je kunt ze ook laten maken met je eigen logo. Dat ga ik dus een keer doen.
6. Meer HAY items alsjeblieft. Zoals deze poederblauwe ‘postkantoor’-pen (via Omstebeurt).
7. Potloden kan ik nooit genoeg hebben. Tegenwoordig duiken de basic houten potloden overal op met leuke teksten erop. Zoals deze ‘Necessities of Life’ set van MissPoppyDesign (via Etsy) bijvoorbeeld.

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?