Familieportretjes-update

Portretje_Bordeaux
Als je mij op instagram volgt dan is het je niet ontgaan dat ik de afgelopen maanden een aantal familieportretjes heb mogen tekenen. Aangezien ik die ik nog niet hier op de blog heb gedeeld wil ik dat vandaag even doen. Gaan we!

Ik vind het tekenen van familieportretjes een van de leukste opdrachten die ik kan krijgen. Het is altijd zo’n leuke uitdaging om op basis van foto’s (die vaak toch een heel eenzijdig beeld van een persoon geven) een goede weergave van de persoon in kwestie te maken. Dat is niet alleen heel leuk om te doen; ik leer er ook iedere keer weer van.

 

Portretje_ChrisTinie

 

Jana_PieterJan_RGB_Screen

 

InesBernardRosa_RGB_Screen

 

 

FamilyPortrait_Francis_LETTER_RGB_Screen

 

Vorige week vertelde ik al dat je niet alleen een portretje kunt laten maken om aan de muur te hangen, maar dat je er nu ook super leuke notecards van kunt laten maken.

Wil jij ook een speciaal portretje laten maken van je familie? Of van je huisdier? Bijvoorbeeld als cadeau voor jullie trouwdag, of als verrassing voor onder de kerstboom? Kijk dan even in mijn Etsy shop of stuur me even een e-mail (vera [at!] franjedesign.nl).

Oja, en laat me weten wat je van deze portretjes vindt in de comments! Vind ik super leuk om te horen!