Exhibition at 'Raaf'

Raaf_flyer

Zoals ik al heb laten vallen in mijn blog over het zeefdrukken van mijn eigen cadeaupapier zit er een expositie van mijn werk aan te komen. Van mijn cadeaupapier wel te verstaan! De expositie wordt gehouden in het grafisch atelier ‘Raaf’ in Breda en wordt feestelijk geopend op zaterdag 1 februari. Hij duurt de hele rest van de maand (dus tot en met 28 februari). Naar schatting zijn er zo’n 65 exposanten die allemaal hun eigen draai hebben gegeven aan het begrip ‘grafiek’, dus kom vooral een kijkje nemen!

Like I said in my blogpost about screen-printing my own gift-wrap, my work will be featured in an exhibition at graphic-workshop ‘Raaf’ (in Breda, The Netherlands). I will be exhibiting my gift-wrap! The exhibition will be opened on february 1st and will be open for the rest of february! An estimated 65 artists will show their different takes on graphic arts, so be sure to stop by and get inspired!