Een weekje vakantie

1
De titel van dit artikel zegt eigenlijk alles al, maar toch wil ik jullie bij deze mededelen dat ik er volgende week even een weekje tussenuit ga. John en ik hebben dit jaar nog niet echt vakantie gehad en volgende week is eigenlijk de enige week tot het einde van het jaar dat het nog kan. Wat dat inhoudt? Volgende week verschijnen er hier op de blog (buiten de Inspiration Monday en de nieuwste gastblog voor Team Confetti) even geen artikelen. Ook worden bestellingen die volgende week worden geplaatst in mijn Etsy shop pas vanaf maandag 28 september weer verstuurd. Ik zal af en toe mijn e-mail checken, maar ga er even vanuit dat het doorgaans wat langer zal duren voor je reactie krijgt. Wat we precies gaan doen weten we nog niet, maar we proberen niet te werken die week. Proberen ja, want als ondernemer zijnde weet je het maar nooit. Kun je me nou echt geen weekje missen, volg me dan op instagram (@verabertens) waar ik gewoon foto’s zal blijven plaatsen. Tot over een weekje ongeveer!