Dag zomer, tot volgend jaar

Hanke_Arkenbout_JV-31_BLOG
De schooltassen zijn gepakt, de snelwegen overvol en de mailbox stroomt weer over. Kortom: de zomer is voorbij en het werkende/schoolgaande leven is weer begonnen. Graag had ik hier honderd foto’s willen delen van de zonnige oorden waar ik samen met John ben geweest de afgelopen weken, maar helaas heb ik die niet. Het enige wat wij deze zomer hebben gedaan, is werken. John is bezig met het afronden van zijn scriptie en ik heb driedubbele diensten gedraaid in het TextielMuseum en binnen mijn eigen bedrijf. En dat is niet erg, want ik heb de tijd van mijn leven in het Museum en John is officieel bijna klaar.¬†Er zijn dus ook meer dan voldoende leuke dingen gebeurd.

Zo heb ik niet 1, niet 2, niet 3, maar 7 (!) nieuwe producten gemaakt deze zomer, werden we op een snikhete avond in juni op de foto gezet voor onze Engagement Shoot (de foto hierboven, door Hanke Arkenbout gemaakt, is hier alvast een sneak peek van), is de Save the Date eindelijk de deur uit, sloot ik een super leuke deal met een bedrijf in Engeland, gingen we naar de Tilburgse kermis (uiteraard), naar de Harry Potter exhibition en naar Scheveningen. En als klap op de vuurpijl koos ik ook nog eens een trouwjurk uit (insert paniek-emoji hier)! Op z’n zachtst gezegd was het dus een productieve zomer. En ik kan niet wachten jullie daar meer over te vertellen, want het bloggen heb ik ook best wel gemist.

Houd dit blog dus de komende tijd in de gaten voor leuke updates uit allerlei (onverwachte?) hoeken.

Hoe was jouw zomer? Heb jij wel op een strandbedje gelegen, bergen beklommen of roadtrips gemaakt? Laat het me weten in de comments; ik kan wel wat tropische tegenhangers gebruiken!

Foto: Hanke Arkenbout