Bram’s first birthday party

Verjaardag_Bram_1About a year ago, I finished my biggest (literally) project ever: Bram’s birth announcement. It is one of my all-time favourite projects and it became even more special to me last week. Because Bram’s awesome mom Lieke threw him a first birthday-party completely in ‘birth-announcement style’. From garland to cake, from window sticker to invitation; Lieke went all out! This is about the biggest compliment I could ever get about my work, so I just HAD to share the photos she sent me with you.

Ongeveer een jaar geleden rondde ik mijn grootste (letterlijk) project ooit af: het geboortekaartje voor Bram. Dit project is één van mijn favorieten en afgelopen week werd het nóg specialer. Want Bram’s super-mama Lieke organiseerde zijn eerste-verjaardags-feestje geheel in ‘geboortekaartje-stijl’! Van slinger tot taart, van raamsticker tot uitnodiging: Lieke ging ‘all out’. Aangezien dat zo ongeveer het grootste compliment is dat ik kan krijgen MOEST ik de foto’s van Bram zijn feestje hier even delen.

Verjaardag_Bram_2

Verjaardag_Bram_3

Verjaardag_Bram_4

Verjaardag_Bram_5

Verjaardag_Bram_6

Verjaardag_Bram_7

Verjaardag_Bram_8

All photos in this post are taken by Lieke.
Alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Lieke.