Boek update!

Cover_BabyspelWoohoo! Vandaag is het tijd voor een boek-update. Ik heb de afgelopen maanden al het een en ander aan sneak-peeks gedeeld, maar omdat dat zo verspreid is geweest zet ik ze vandaag allemaal voor jullie op een rijtje. En je ziet het goed: dit hierboven is de officiële cover van het boek waar ik maandenlang zo hard aan heb gewerkt: Babyspel!

Vanaf oktober vorig jaar ben ik eigenlijk tot en met afgelopen januari full-time bezig geweest met het illustreren en vormgeven van het boek Babyspel. Het boek gaat over spelletjes doen met je baby van 0 tot 2 jaar. In het boek vind je mijn werk op verschillende manieren terug: zowel ‘plat’ als gefotografeerd in 3D. Hieronder een paar ‘work-in-progress’ beelden die ik de afgelopen tijd met jullie heb gedeeld:

BabyspelPreview_1

BabyspelPreview_2

BabyspelPreview_3

BabyspelPreview_4

BabyspelPreview_5

BabyspelPreview_6

 

De oplettende kijker heeft misschien al we gezien dat het boek gebaseerd is op een gezin bestaande uit een T-Rex papa, Alpaca mama en ‘kruising-van-die-twee’ baby. Samen spelen zij de spelletjes die Danielle (de auteur) bedacht en uitgewerkt heeft.

Begin februari werd Babyspel al gepresenteerd op ShowUp. Op onderstaande foto (gemaakt door Uitgeverij Snor) zie je hoe het boek (met de nog niet definitieve cover) stond te shinen in Amsterdam. (voor de slechtzienden onder ons: kijk bij de gele pijlen)

BabyspelPreview_7

Het boek zal eind maart in de winkels liggen. Ik hoop snel meer met jullie te kunnen delen, maar ik kan al wel verklappen dat Babyspel straks ook via mijn kanalen te koop zal zijn.

Wat vinden jullie er tot nu toe van? Laat het me weten in de comments!