An ode to friendship

1
A few months ago it suddenly struck us; My bestie Anneloes and I have been friends for over ten years and we haven’t properly celebrated. Yes, we’re very much ashamed and awestruck as to how that could have happened, since Anneloes and I have gotten very good at celebrating basically anything in these past years.

Today is Anneloes’ birthday. And what better way to celebrate this and our ten years of friendship here on this blog, with a little ode to friendship. ‘Cause I’ve never had a friend like this before. And I’m pretty sure I’ll never find one alike ever again. Good friends are a rare gift, and I’m so happy I’ve been gifted you. I can’t imagine anyone else to have shared all these special moments with:

Een paar maanden geleden kwamen mijn ‘bestie’ Anneloes en ik er ineens achter dat we al meer dan tien jaar vrienden zijn en dat we dat nog niet fatsoenlijk gevierd hebben. Ja, we schamen ons dood en we zijn geschokt dat dit heeft kunnen gebeuren, aangezien Anneloes en ik heel goed zijn geworden in het vieren van dingen.

Vandaag is Anneloes jarig. En ik kon geen betere manier bedenken om dit en onze tien jaar vriendschap te vieren dan met een kleine ode aan vriendschap hier op dit blog. Want een vriendin als Anneloes heb ik nog nooit gehad. En ik weet ook best wel zeker dat ik die nooit meer één ga tegenkomen. Goede vrienden zijn zeldzaam en moeilijk te vinden, maar ik ben zo blij dat ik jou gevonden heb. En ik had onderstaande momenten met niemand anders willen delen.

2

I know we feel it. But we hardly ever say it. I love you.
So here’s to you. To us. To friendship.

Ik weet dat we het voelen. Maar we zeggen het eigenlijk nooit. Ik houd van je.
Ik proost. Op jou. Op ons. Op vriendschap.