5 things I’m doing right now

5Things_FrenchieFries
Ik vind het weer hoog tijd voor een update op werkgebied! Er is weer allerlei leuks gaande achter de schermen en dat deel ik graag met jullie. Zo ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuwe emblemen, werk ik hard aan de vormgeving van onze bruiloft en ik zit weer regelmatig achter de naaimachine. Kortom: vandaag deel ik waar ik momenteel aan werk in een nieuwe editie van ‘5 things I’m doing right now’!

LlamaToteBag_KakiCactus_1
1. Shoppers maken
Soms vind ik niets fijner dan niet hoeven nadenken en lekker achter mijn naaimachine kruipen. Werk doen waar geen enorme herseninspanning voor nodig is werkt vaak heel ontspannend voor mij én het zorgt ervoor dat ik weer ruimte in mijn hoofd maak voor nieuwe ideeën. Tel daarbij op dat mijn lama shoppers bijna op zijn en ik heb een win-win situatie voor mezelf gecreëerd!

 

 

5Things_SaveTheDate
2. Save the Date
Het kan jullie niet ontgaan zijn dat ik tot over mijn oren in de vormgeving van de bruiloft zit. Elke dag krijg ik weer nieuwe ideeën. Van super toffe give-aways tot inspiratie voor aankleding ter plekke; mijn bruiloftbrein staat de laatste weken niet stil. Het meest ver ben ik met de ontwikkeling van onze Save the Date, die over niet al te lange tijd de deur uit zou moeten gaan. Super spannend!

 

 

5Things_Workshops

3. Workshops TextielMuseum
Voor het TextielMuseum heb ik de afgelopen tijd wat workshops mogen ontwikkelen en dat is zo leuk om te doen! Nu ben ik bezig met inspiratie opdoen voor een nieuwe en een Pinterest-board mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

 

 

embleem_sneakpeek
4. Nieuwe geborduurde emblemen
Mijn product-assortiment kon wat mij betreft wel weer een boost gebruiken, dus ik ben aan de slag gegaan met het ontwerpen van een paar nieuwe geborduurde emblemen! Er worden as we speak samples van uitgewerkt, dus de komende tijd wordt super spannend. Ik hoop ze ergens volgende maand in mijn webwinkel en Etsy shop verkrijgbaar te hebben.

 

 

5Things_FrenchieFries
5. Fancy fotografie
Eens in de zoveel tijd maak ik een paar uur vrij om mijn producten op allerlei verschillende manieren te fotograferen. Zo kan ik ze steeds op een leuke manier in het zonnetje zetten op bijvoorbeeld instagram. Ik ben er al een hele tijd niet aan toe gekomen om die ‘fancy fotografie’ weer eens op te pakken, dus ik zat een beetje in een instagram dipje (het valt niet altijd mee elke dag iets leuks te bedenken om te delen, zeker als je eigenlijk vrij weinig te melden heb). Nu ik weer een voorraadje van deze foto’s heb aangelegd kan ik weer even vooruit.

Zo! Nu ben je weer helemaal up to date over waar ik zoal mee bezig ben momenteel. Waar kijk jij het meeste naar uit? Laat het me weten in de comments!