5 things I’m doing right now

5things_apr_1
Het is alweer eventjes geleden dat ik een aantal dingen heb gedeeld waar ik op dit moment achter de schermen mee bezig ben, maar dat betekent allerminst dat ik stil zit. Vandaag vind ik het weer tijd voor een kleine update omtrent mijn werkzaamheden in een nieuwe editie van ‘5 things I’m doing right now’!

1. Column schrijven.
Één van de leukste DIY magazines van het land (ik mag nog niet zeggen welk magazine dat is) heeft mij gevraagd om een column te schrijven over één van mijn favoriete materialen (ik mag helaas ook nog niet uit de doeken doen wat dat precies is). Klinkt super mysterieus allemaal, maar ik beloof dat het de moeite van het lezen waard wordt!

5things_apr_2

 

2. Gastblog voor Team Confetti #5.
Ik denk dat ik na vier gast-artikelen voor de awesome Olga wel mag zeggen dat ik doorgaans alle registers opentrek voor de artikelen die ik voor Team Confetti schrijf. Dat is met mijn eerstvolgende artikel (dat half mei zal verschijnen) niet anders. Ook hier kan ik nog niet al teveel over zeggen, maar het is iets met een klein cadeautje (want eind mei ben ik jarig) en deze duifjes:

5things_apr_3

 

3. Ontwerp logo.
Voor een super leuke mede-ondernemer uit Tilburg ben ik een logo aan het ontwerpen. Nu heb ik dat al wel vaker gedaan, maar nog nooit op de manier waarop ik dat het liefste doe: met illustraties en al! Nu zijn er alleen nog lelijke doodles en krabbels, maar die groeien ongetwijfeld uit tot iets bijzonders. Een super leuke uitdaging die ik ergens de komende maanden zal afronden en dan uiteraard aan jullie allemaal zal laten zien!

5things_apr_4

 

4. Productfotografie Tuinieren sticker.
De weekplanner lag nog niet in de brievenbus, of ik was alweer met het volgende product bezig. Mijn persoonlijke favoriet van alle illustraties die ik heb gemaakt voor deze planner is toch wel de tuinierende koala. En omdat ik het zonde vond dat deze maar zo klein is afgebeeld op de planner besloot ik er een sticker van de te laten drukken. Nu ben ik druk bezig met de productfotografie van die nieuwe sticker en ik verwacht hem volgende week ergens in de shop te kunnen zetten.

5things_apr_5

 

5. Dag van de Arbeid.
Volgende week vrijdag is het 1 mei: de ‘Dag van de Arbeid’. Deze dag mag dan in ons kleine landje wel geen nationale feestdag zijn, ik vind het reden genoeg om de misschien wel hardst werkende arbeiders onder ons (ja, ik durf dat te zeggen) eens in het zonnetje te zetten: De ondernemers! Dit ga ik doen met een heel leuke (al zeg ik het zelf) gratis printable, dus houd deze blog volgende week in de gaten!

5things_apr_6

Waar zijn jullie op dit moment mee bezig?