Nieuw binnen: Surprise box! // New: Surprise Boxes

Al sinds ik me kan herinneren heb ik een fascinatie voor alles waar het woord ‘verrassing’ voor, op of bij staat. Vertel mij dat ik iets niet mag weten en ik doe alles om het bij je te ontfutselen. Zo ben ik dus ook al sinds jaar en dag gek op verrassingspakketten. Of je ze nu kunt winnen of kopen; er is iets dat verrassingen onweerstaanbaar maakt. Daarom vind ik het ook frappant dat ik niet eerder op het idee gekomen ben om zelf een verrassingspakket aan te bieden in mijn webshop. Maar vandaag komt daar verandering in! Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Een ode aan A. A. Milne // An ode to A. A. Milne

Wie kent ze niet? De prachtige uitspraken die Pooh, Piglet en Eeyore doen in de verhalen van Winnie the Pooh. Al deze oneliners zijn het product van het briljante brein van A. A. Milne en aangezien hij ook taalkundig vorm gaf aan één van mijn favoriete citaten allertijden, vond ik het tijd voor een ode aan deze beste man. Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Nieuw binnen: Herfst Mini-prent // New: Autumn mini print

Ik heb niet tegen jullie gelogen toen ik vorige week meldde dat ik snel bij jullie terug zou zijn, toch? En waarmee! Ik kom gelijk binnenvallen met een nieuw product en wel met een mini-print over mijn favoriete seizoen: de herfst! Klik door voor alle ins en outs over dit nieuwe product.
>> English after the jump

Read more »

Het was hier stil

Angstvallig stil. Voor veel langer dan ik voorzien had. Nu kan ik allerlei mooie smoesjes verzinnen om te verklaren waarom ik hier zo lang niets meer van me heb laten horen, maar de waarheid is eigenlijk: ik was er even helemaal klaar mee. Ik kon het vooruit schrijven en inplannen van blogartikelen er naast het inplannen van mijn instagram feed (hetgeen ik nu bijna een jaar vol toewijding doe!) ‘timewise’ niet bij hebben. Tel daar een bruiloft, huwelijksreis, leuke nieuwe opdrachtgevers en mijn werk in het TextielMuseum bij op en voor je het weet zijn er negen (!) maanden voorbij. Mijn focus is duidelijk verschoven van het bloggen naar het onderhouden van mijn instagram account (noem het met een vieze marketing-term ‘microbloggen’) en doen waar het binnen mijn bedrijf het allermeest om draait: werken. Klik door voor meer!

Read more »

Home tour: slaapkamer + Emma matras

Hoewel de verhuizing alweer ruim een jaar geleden is, zijn er nog steeds kamers in huis die nog niet af waren. Om heel eerlijk te zijn is er eigenlijk maar eentje écht af en dat is mijn home office. Toen ik via Olga de gelegenheid kreeg om matrassen van het merk Emma te reviewen wist ik dat dit hét moment was om de slaapkamer eindelijk eens helemaal af te maken. Daarom fotografeerde ik speciaal voor Team Confetti en room tour van onze slaapkamer. Klik door voor de link naar het oorspronkelijke artikel!

Read more »

Familieportretjes-update // Custom family portraits

Als je mij op instagram volgt dan is het je niet ontgaan dat ik de afgelopen maanden een aantal familieportretjes heb mogen tekenen. Aangezien ik die ik nog niet hier op de blog heb gedeeld wil ik dat vandaag even doen. Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Illustraties voor HEMA! // Illustrations for HEMA

Vandaag mag ik ein-de-lijk vertellen over een project dat ik vorig jaar december al heb afgerond en waar dan nu (bijna een jaar later) de resultaten van te zien zijn. Het voelt soms nog steeds te bizar om deze woorden uit te spreken, maar ik ga het toch doen: ik mocht de illustraties voor de Halloween collectie van HEMA maken! Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Photo Diary: September 2017

Mijn laatste Photo Diary is alweer van ver voor de zomer (oeps!), dus het is hoog tijd voor een achter-de-schermen update van de afgelopen maand. Ik houd het bij alleen de maand september vandaag. Ik zou een hele after-summer update kunnen doen, maar dat voelt een beetje als oude koeien uit de sloot halen en daar houd ik helemaal niet van. Daarom dus vandaag een update van wat ik in september allemaal deed! Klik door voor meer!

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: