In ‘Eigen Huis & Interieur’ Magazine!

Mijn duivenbeursje staat deze maand in Eigen Huis & Interieur. Op een speciale duiven-trend pagina nog wel! Hoera!
(Wil je zelf ook zo’n kekke beurs? Je vindt ze in mijn Etsy shop). Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Illustratie voor Bloemebureau Holland // Illustration for ‘Bloemenbureau Holland’

Zoals sommigen van jullie misschien al weten won ik de portfoliocheck van Studio100% op het Snorfestival (georganiseerd door Uitgeverij Snor) afgelopen september. De prijs die ik won was het illustreren van een project voor Bloemenbureau Holland. Elke maand publiceert Bloemenbureau Holland een zogeheten ‘Bloemlezing’: een geïllustreerd gedicht over een bloem die in die maand volop verkrijgbaar is. Zodoende illustreerde ik een prachtig gedicht van Kim Triesscheijn over de even mooie ‘Lisianthus’. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Nieuwe kerstkaart // Holiday greetings from outer-space

Gegroet, vrienden. Dit is een boodschap vanuit de ruimte. Want de kerstkaart van dit jaar is ergens in het melkwegstelsel gefotografeerd. Nee, grapje. Ik fotografeerde hem natuurlijk gewoon in mijn studio, maar het tafereel speelt zich af hier ver, ver vandaan. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Interviewe met mij op AlliHoppa.nl // Interview with me on AlliHoppa.nl

Sommigen van jullie zullen het misschien al wel gezien hebben, maar voor wie dat niet het geval is: afgelopen vrijdag is er een interview met mij gepubliceerd op de blog van Annelies: Allihoppa. Dus als je het leuk vindt om meer over mij en mijn manier van werken te weten te komen dan moet je het zeker eens lezen! Klik door voor de link naar het hele interview.
>> English after the jump

Read more »

Column: Over dingen die eng zijn // Recap: On scary things

Aangezien we deze week toch in Halloween-sferen verkeren op deze blog, besloot ik mij column van deze maand te wijden aan enge dingen. Want jongens, wat zijn er een hoop dingen eng in mijn leven. Hoewel het voor de buitenwereld weleens lijkt alsof ik alles prima voor elkaar heb, is dat dus lang niet altijd het geval (verrassing!). Want mijn leven (en ik denk dat van elke ondernemer) is nog weleens wat turbulent. En aangezien ik een natuurtalent ben in het ‘me zorgen maken’ over dingen is dat ondernemers-leven van mij niet altijd even goed voor mijn stress-niveau. Dus laat ik eens open kaart met jullie spelen over mijn angsten. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Ik was V.I.P. op Dutch Design Week // Dutch Design Week: Being a ‘V.I.P.’ guest

Ik moet nog een beetje wennen aan het feit dat ik V.I.P. genoemd word (zo belangrijk vind ik mezelf nou ook weer niet), maar afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd voor een heel special Dutch Design Week evenement.
Studenten van mijn oude grafische opleiding SintLucas hadden in het kader van de Dutch Design Week een pop-up hotel gebouwd op Strijp-S in Eindhoven. Ik was uitgenodigd om anderhalf uur in deze speciale hotelkamer te verblijven. Een hotelkamer die gedurende de Dutch Design Week vier keer van thema veranderde (en geloof mij: dat moet een hoop werk geweest zijn).
Tijdens ons verblijf (natuurlijk nam ik ‘partner in crime’ Anneloes mee) was het thema van de kamer ‘kitsch’, iets wat perfect bij mij en Anneloes past. Klik door om te lezen wat we allemaal hebben meegemaakt.
>> English after the jump

Read more »

Photoblog!

Hoewel ik jullie meer dan up to date heb gehouden over onze Amerika-roadtrip is er een heleboel gebeurd sindsdien. We zijn inmiddels weer een maand of twee terug en sindsdien is het bijna niets dan werk wat de klok slaat. Maar dat is niet erg want de afgelopen weken gebeuren er heel veel leuke dingen rondom mij en franje design! Klik door om te zien wat ik allemaal heb uitgespookt.
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: