101 woonideeën kerstkaarten countdown

Afgelopen week kreeg ik van Monique van der Vlist (artdirector van 101 woonideeën) de vraag of ik met mijn kerstkaart wilde meedoen aan de kerstkaartencountdown van de 101 woonideeën blog. Wat? Natuurlijk wil ik dat!

Gisteren was het dan zo ver en stond mijn wannabe-rendier-alpaca op de blog met een super leuke tekst erbij. Ik werd er helemaal blij van!

Schermafbeelding 2012-12-14 om 14.02.34

Voor wie de rest van de kerstkaarten die in de countdown zitten ook wil zien; het volledige artikel (en meer) vind je op de blog:
http://www.101woonideeen.nl/blog

This week, Monique van der Vlist (artdirector of a Dutch DIY interior magazine) sent me an e-mail, asking me if I was willing to join the ‘christmas-postcard-countdown’ which was held on the magazine’s blog. What? Of course I want to!

So yesterday, I found my ‘wannabe-deer-alpaca-postcard’ on the magazine’s blog, accompanied by wonderful (and flattering!) words about my work. This just made my day!

If you want to see the other postcards that made the countdown, you can visit the blog here: (it is completely in Dutch, though)
http://www.101woonideeen.nl/blog